Ett kärt återseende

Med bara fyra dagar kvar tills Viljas farmor och farfar skulle landa och trötta efter Viljas nattsudderi så var vårt nya boende perfekt. AC som hjälpte till med Viljas sömn och hundratals av filmer i mediaboxen som hjälpte oss föräldrar att koppla av. Ja så till den milda grad att vi nästan gick i ide, ut kom vi endast när magen kurrade eller chipsen var slut *nästan iaf*, ibland gick en av oss ut och hämtade mat…åsså åt vi inne i vår lagom tempererade våning. Boendet var verkligen jättefint och inte ens småkrypen vågade sig in på det vita polerade golvet.

Som tur var hittade vi bra restauranger inom kort gångavstånd så vår vila slapp bli allt för störd. Besök till den store Buddah:n bjöds det även på men denna gång iförd full mundering. Ja som ni hör var det inte mycket verkstad.
På kvällen då vi kom tillbaka från ett av våra restaurangbesök hängde det ngt stort på vår dörr till lägenheten. Det var en fruktkorg, modell större, den visade sig vara från vår hyresvärd som ursäkt för att det strulat så när vi skulle ”checka in”. Wow…det kan man kalla en grand gesture!!

Snart var det dax att plocka upp farföräldrarna på flygplatsen och bege oss till vårt nya boende. Som tur var var det svalt när planet landade med endast 25-28 grader i skuggan så farfar som trots inrådan reste i jeans hade ännu inte fått värmslag.

Flygplatser får Katrina att bli sådär lite gråtmild och känslosam, så många avsked och kära återseenden. Det var verkligen roligt att träffa Hans och Åsa och Vilja lät sig glatt lyftas över i deras knä. Vi tror att våra regelbundna skype-sessioner har gjort att hon nu kände igen dem.

Från Koh Samui skulle vi ta färjan över till Koh Phangang och några timmar efter vi landat var vi framme i vårt nya boende. Boendet som vi hyrt via AirBnB var enriktig hit… huset visade sig vara bättre än vi kunnat hoppas och låg helt perfekt med en underbar vy över viken Thong Nai Pan Yai.
Huset har en enorm veranda med hängmatta och andra sköna sittalternativ. Även resorten som ligger precis nedanför backen (1 minuts promenad) har oväntat bra mat och otroligt mysig personal. Behöver vi säga att Vilja är allas kelgris och precis som på Fiji ville personalen från första stund leka och gosa med henne. Här ska vi stanna i 10 dagar och det känns jättebra!!

AirBnB inbjudan

 

 

3 thoughts on “Ett kärt återseende

 1. Men åh så mysiga bilder. Låter som ni har det kanonbra dock tycker jag att ni kan komma hem nu så jag kan träffa er igen! 😀
  Känns som att jag har 1000 olika saker att berätta för er och jag saknar er mycket!
  Kram

  • Hej Linn,

   Vi har det bra, passar på att vila ut innan hemkomsten men vilja har beslutat att få tänder lägligt till vår vila så nätterna är lite oroliga. 2 nya än så länge men det verkar som om det kommer ytterligare en tand i dagarna.
   Ja nu börjar det allt bli dags att röra sig hemåt så vi kan ses igen. När börjar ditt sommarlov, eller det har nog redan börjat?

   Vi kommer vara hemma 9de Juni. Jag (Katrina) och Vilja kommer att åka upp till Hagen den 15de och vara där iaf en vecka (över midsommar) du kanske vill med?
   Men vi har inga jätteplaner i sommar så vi kan nästan när som helst.

   Bamsekramar hela familjen

   • 11e juni slutar jag skolan äntligen..
    Ojdå stackars Vilja, tre tänder på en och samma gång kan inte vara roligt… 🙁 Vi åker till Italien om typ en månad och sen åker jag till Oxford men fram tills dess har jag typ 0 planer 😉 (utom att träffa er.) Ja jag åker gärna dit, jag tror att Martin, mamma och pappa hade planerat att göra något så jag antar att de inte har något emot att jag följer med er dit. 🙂
    Kanske bara ska fråga först 😉

    Kram, stor kram, större kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *