Så var dom bara tre

Efter att farmor & farfar åkt hem spenderade vi ytterligare en dag i Bangkok där vi bland annat fick gjort de sista måtten på våra uppsydda plagg vi flög därefter till Trat för ta båt över till lilla ön Koh Mak. Vi hade egentligen tänkt att åka till Koh Samet, som vi missade förra året men även denna gång var det ont om boendealternativ, så vi beslutade oss för att ta en titt på Koh Mak istället, vilket vi nu efter att ha kommit hit inte ångrar. Koh Mak är en riktigt liten ö som varken har bankomater eller 7/11, men det är väl inte så konstigt tänker ni…hmm ja det kan man tycka, men i Thailand har konstigt nog även den minsta hålan en 7/11 och en bankomat eller två.

Vi försöker vila upp oss så mycket vi bara kan och det största besluten under dagarna är var vi ska äta. Det är inte lika varmt och fuktigt här som på Koh Pangang, så här går det faktiskt att vara ute utan att försmäkta i värmen. Vår lägenhet ligger på en resort (Good time resort) som har en stor tropisk trädgård och djur som Vilja är väldigt intresserad av. På resortens restaurang finns det 2 hundvalpar och 2 kattungar, vilka kan få Vilja att sitta still i över 2 minuter åt gången ett annars omöjligt feat. Otaliga försök har även gjorts för att få lillan att skilja på katter och hundar men utan större lycka. Hon säger odiskriminerande ”ouphh” till alla fyrfota djur och även en och annan fågel även managern av resorten blir ibland ”ouph:ad” på.

Medan Simon och Katrina för första gången sedan vi lämnade Sverige för dryga tre månader sedan med flit vistats i solen har Vilja på en vecka fått tre nya tänder. Vi vill ju alla se fina och fräscha ut när vi kommer hem igen. Simon har tom fått fiskat lite även om hans enda hugg kom från stenar på botten.

One thought on “Så var dom bara tre

  1. ?Åhhhh vilka vackra foto ni tar? åh så härligt att ni snart är hemma igen!! Kram från Åse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *